INNOTOOLS OY - jukka@innotools.fi +358 400 654 753. Lemminkäisenkatu 36, 20520 Turku, Finland.

InnoTools Oy
FI | EN

Mihin pintoihin staattiset muistilaput, valkotaulut ja printtituotteet kiinnittyvät?

Sähköstaattiset tuotteet kiinnittyvät useisiin pintoihin, kuten metalliin, tiileen, puuhun, lasiin, korkkilevyyn, tekstiiliin, nahkaan, paperiin ja kiveen.

Kuinka staattiset viestilaput toimivat?

Staattiset viestilaput on valmistettu polypropeenikalvosta, jonka pinnalle on kehitetty on erityinen päällyste. Liiman sijaan staattiset viestilaput käyttävät sähköstaattista varausta kiinnittyäkseen pintoihin. Lue lisää täältä.

Kuinka kauan staattinen varaus kestää?

Olemme tehneet testejä eri pinnoille ja jotkut tuotteet ovat pysyneet kiinni jopa vuosien ajan. Kesto kuitenkin riippuu monista tekijöistä, kuten kiinnitettävän pinnan rakenteesta, ulkoisesta ympäristöstä ja pölyn määrästä. Tuotteet tarttuvat parhaiten kuiville, tasaisille ja pölyttömille pinnoille.

Kuinka staattiset printtituotteet toimivat?

Periaatteessa mikä tahansa kuva voidaan tulostaa staattisille printtiarkeille digitaalisilla tulostimilla, UV-, Offset- tai jopa toimistolasertulostimilla. Kun taustapaperi on poistettu, kuva tarttuu halutulle pinnalle staattisella sähköllä. InnoTools valmistaa sekä staattisia tulostusarkkeja että rullia (kooltaan 1,067 x 30 metriä).