INNOTOOLS OY - jukka@innotools.fi +358 400 654 753. Lemminkäisenkatu 36, 20520 Turku, Finland.

InnoTools Oy
FI | EN

InnoTools on erikoistunut sähköstaattisten tuotteiden valmistamiseen. Valmistamme sähköstaattisia viestilappuja, valkotauluja ja painoarkkeja. Myymme tuotteitamme sekä omalla Innox Notes -tuotemerkillämme että valmistamme tuotteita myös kansainvälisten jälleenmyyjien omille tuotemerkeille. Kaikki tuotteemme valmistetaan Turun tehtaalla ja tuotantoketjumme on Suomessa. InnoToolsin tuotteita myydään yli 30:ssä maassa ja päämarkkina-alueitamme ovat Keski-Eurooppa (erityisesti Saksa), Pohjoismaat ja Yhdysvallat.


Sähköstaattiset viestilappumme pysyvät kiinni kaikissa tasaisissa pinnoissa staattisen sähkön avulla. Ne pysyvät kiinni molemmin puolin koko pinta-alaltaan, mikä tekee niistä perinteisiin liimalla kiinnitettäviin muistilappuihin nähden käytännöllisempiä, monikäyttöisempiä ja pitkäkestoisempia. Lappuihimme voi kirjoittaa lyijykynillä, mustekynillä, tusseilla ja täten ne mahdollistavat luovan tilan luomisen asiakkaan haluamaan paikkaan.


Viestilappujen lisäksi valmistamme staattisella sähköllä kiinnittyvää painomateriaalia, jota käytetään myymälämarkkinointiin, suurkuvatulostukseen ja sisustusratkaisuihin. Käytännössä mikä tahansa kuva voidaan painaa tai tulostaa sähköstaattiselle materiaalille ja materiaali sähköistyy, kun se irrotetaan taustapaperistaan. Tulostettu sähköstaattinen kuva kiinnittyy kaikkiin tasaisiin pintoihin, kuten ikkunoihin, seiniin, peileihin tai oviin, eikä vahingoita arkojakaan pintoja. InnoTools ei siis tulosta itse tehtaallamme, vain myymme raaka-ainetta (sekä painorullia että -arkkeja) painotaloille tai yrityksille, jotka tulostavat haluamansa käyttökuvat omilla UV,- offset-, digi- tai laser-tulostimillaan.