INNOTOOLS OY - jukka@innotools.fi +358 400 654 753. Lemminkäisenkatu 36, 20520 Turku, Finland.

InnoTools Oy
FI | EN

Sähköstaattiset Innox Notes -viestilaput

Uudet luovan tilan viestilaput

Staattisella sähköllä kiinnittyvillä Innox Notes-viestilapuilla teet mistä tahansa tilasta luovan tilan! Sähköstaattiset Innox Notes-viestilaput ovat teknisiltä ominaisuuksiltaan ylivertaisia, uuden sukupolven muistilappuja. Innox Notes -laput pysyvät kiinni kaikissa tasaisissa pinnoissa staattisen sähkön avulla molemmin puolin koko pinta-alaltaan, mikä tekee niistä perinteisiin liimalla kiinnitettäviin muistilappuihin nähden käytännöllisempiä, monikäyttöisempiä ja pitkäkestoisempia. Voit kirjoittaa niihin lyijykynillä, mustekynillä, tusseilla ja tehdä luovan tilan haluamaasi paikkaan.  

Projektien suunnitteluun, ideoiden visualisointiin, ketteriin menetelmiin

Innox Notes -viestilaput ovat loistava työkalu ideoiden ja projektien visualisointiin. Viestilappuja voidaan liu’uttaa vapaasti ja ne kiinnittyvät kuiviin pintoihin jättämättä jälkiä, mikä tekee niistä erinomaisen projektienhallintatyökalun, esim. Kanban-, Agile-, Lean- ja Scrum-seinille.

Toimistoon, kotiin, askarteluun

Innox Notes -viestilapuilla on kymmeniä eri käyttötarkoituksia. Voit käyttää niitä projektinsuunnittelussa, seminaareissa, kokouksissa sekä tietenkin viesti- ja muistilappuina. Tuotteita voi myös leikata saksilla, mikä tekee niistä erinomaisia myös piirtämiseen ja askarteluun.

Ominaisuudet

1. Parempi kiinnittyvyys tasaisiin pintoihin kuin perinteisillä viestilapuilla ilman tahroja

Tuotteet eivät sisällä liimaa, vaan ne pysyvät kiinni pinnoissa molemmin puolin koko pinta-alaltaan staattisen sähkön avulla. Täten ne eivät myöskään jätä liimatahroja pintoihin.

2. Kiinnittyvät lähes kaikkiin tasaisiin pintoihin

Voit kiinnittää viestilappuja useisiin eri pintoihin, kuten metalliin, korkkitauluihin, tiiliin, tekstiileihin, nahkaan ja kiveen.

3. Pyyhittävä taustapuoli

Viestilappujen valkoisen taustapuolen voi pyyhkiä ja käyttää uudelleen vesiliukoisilla tusseilla kirjoittaessa.

Materiaali

Innox Notes -tuotteet on valmistettu polypropeiinikalvosta, jonka pintaan on kehitetty erikoispinnoite, joka mahdollistaa pitkäkestoisen sähkölatauksen. Viestilappujen materiaali on 100 % kierrätettävää, sillä laput eivät sisällä liimaa. Täten materiaali voidaan joko kierrättää muovikeräyksessä tai hyötykäyttää energiana ilman päästöjä